Χαρούμενες οικογενειακές στιγμές με τον Γυναικολόγο

γίναμε ήδη 9 μηνών!!! τα διδυμάκια μας/ το’ να μοιάζει στην μαμά και κοιτά τον γιατρό του ( στον σωστό δρόμο είμαστε!!) και τ’ άλλο, το αγοράκι μοιάζει στον μπαμπά και κοιτά τον φακό ( ή μάλλον την Κατερίνα που τον κρατά)

γίναμε ήδη 9 μηνών!!! τα διδυμάκια μας/ το’ να, το κοριτσάκι, μοιάζει στην μαμά και κοιτά τον γιατρό του ( στον σωστό δρόμο είμαστε!!) και τ’ άλλο, το αγοράκι μοιάζει στον μπαμπά και κοιτά τον φακό ( ή μάλλον την Κατερίνα που τον κρατά) τέλεια, δύο στα δύο!!!πάμε πάρα πολύ καλά! να σας ζήσουν, παιδιά!!!

Κκοριτσάρα… μηνών 8 και μισό!!! γραπώνει τον πατέρα, άνετη στην αγκαλιά του γιατρού της… και “καρφώνει” το βλέμμα της στην μαμά…!!

Κκοριτσάρα… μηνών 8 και μισό!!! γραπώνει τον πατέρα, άνετη στην αγκαλιά του γιατρού της… και “καρφώνει” το βλέμμα της στην μαμά…!! τυπική γυναίκα!!! από μικρή!! όλους στην αγκαλιά της τους θέλει… και τους έχει!!! να σας ζήσει, παιδια!!!   Υ.Γ. ( τελικά, μου φαίνεται πως θα το χρειαστούμε το “σελφοκόνταρο”, που λέει κι ένας φίλος!!…

Νάτος κι ο γιόκας… και με πιπίλα… αλλά και χωρίς, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!!! και δεν έφευγε μετά!!!

Νάτος κι ο γιόκας… και με πιπίλα… αλλά και χωρίς, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ !!! και ύστερα, έμεινε στην αγκαλιά μου…!!! Βασιλική μου και Βαγγέλη μου, να σας ζήσει ο Γιαννάκης!!!