τα Θαύματα γίνονται ανήμερα της Παναγίας… σήμερα, εορτή της Παναγίας της Γιάτρεσσας, ένα μικρό θαύμα ήρθε στον κόσμο

τα Θαύματα γίνονται ανήμερα της Παναγίας… σήμερα, εορτή της Παναγίας της Γιάτρεσσας, όπως εορτάζεται εις την Άρνα της Λακωνίας, ένα μικρό θαύμα ήρθε στον κόσμο χαρίζοντας άπειρη χαρά στην μαμά και στον μπαμπά της αλλά και σε όλη την οικογένειά τους!!! το κοριτσάκι μας ήρθε στον κόσμο σημερα στις 08.00 το πρωί, μετά από έναν…

Καλή ημέρα με τα δεύτερα προχθεσινά κοριτσίστικα πατουσάκια… γερά και τυχερά να είναι, παιδιά!!!

   τα δεύτερα προχθεσινά κοριτσίστικα πατουσάκια… γερά και τυχερά να είναι, παιδιά!!! μετά από λιγοήμερη παραμονή εις την μονλαδα προώρων, η μπουμπούκα έχει επιστρέψει στην αγκαλίτσα της μανούλας! η μαμά και ο μπαμπάς κρατούν με υπερηφάνεια τα πατουσάκια της κορούλας!!! Melody και Rowell, να σας ζήσει το δεύτερό σας παιδάκι!!! γερή και τυχερή, παιδιά!!!

μας ήρθε το πρώτο κοριτσάκι της ημέρας !!!! καλώς το!!! τώρα ο Άρης θα έχει παρεούλα!!!

μας ήρθε το πρώτο κοριτσάκι της ημέρας !!!! καλώς το!!! τώρα ο Άρης ο αδελφούλης της θα έχει παρεούλα!!! Ελεονώρα μου και Τιμούρ μου, να σας ζήσει το πρώτο σας κοριτσάκι και δεύτερό σας παιδάκι!!! γερή και τυχερή να είναι, παιδιά!!! κατευθείαν από την μήτρα στο στήθος- ό,τι το καλύτερο για την μπουμπού!! και ναι,…

νέες αντρικές αφίξεις!!!! κατ’ ευθείαν.. στο καλύτερο γάλα του κόσμου!!! το μητρικό!!! Αλεξάνδρα μου και Κωνσταντίνε μου να σας ζήσει ο 2ος γιός!!!

νέες αντρικές πρωινές αφίξεις!!!!με φυσιολογικό τοκετό και  βάρος γεννήσεως 3.120 γρ. κατ’ ευθείαν.. στο καλύτερο γάλα του κόσμου!!! το μητρικό!!! Αλεξάνδρα μου και Κωνσταντίνε μου να σας ζήσει ο 2ος σας γιός!!! ! όλα καλά, παιδιά!!! γερός και τυχερός να είναι ο μπέμπης!!!

τα νυχτερινά μας κοριτσάκια!!! τα Σαββατογεννημένα μας!!! άλλος ένας φυσιολογικός τοκετός με μπουμπούκα 35 εβδομάδων-να σας ζήσει, Ελένη μου και Γιώργο μου!

τα νυχτερινά μας κοριτσάκια!!! άλλος ένας φυσιολογικός τοκετός με μπουμπούκα 35 εβδομάδων και βάρος γεννήσεως 3.020γρ., που… εν τάξει, έτσι για αλλαγή, αντί για το τυπικό 12ώρο διήρκησε μονον 5 ώρες!!! Να σας ζήσει, Ελένη μου και Γιώργο μου! εύγε στην μανούλα! να είναι γερή και τυχερή, παιδιά!!!

κατέφθασε.. λίγο αργότερα, και η κοράκλα!!! Μαρία μου και Θοδωρή μου, γερή και τυχερή η κοράκλα σας !!!

κατέφθασε.. λίγο αργότερα, και η κοράκλα!!! Μαρία μου και Θοδωρή μου, γερή και τυχερή η κοράκλα σας !!! μετά από 12 ωρες, η ομορφιά γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό και τους τρελλανε όλους!!! ξεκινώντας, βεβαίως, από την μανούλα (όπως και φαίνεται, άλλωστε!!!) (όχι ότι και ο μπαμπάς πήγε πίσω!)- να σας ζήσει, παιδιά!! γερή και τυχερή!!!